Reviews

Reviews

Only in dutch at this moment.

Persoonlijk contact

Wij kennen Emanuel Nervo al ruim 15 jaar! Al deze tijd heeft hij met veel enthousiasme aan een aantal websites van ons gewerkt. Het persoonlijke contact speelt bij Emanuel een belangrijke rol, iets wat wij zeer waarderen en waarschijnlijk vele opdrachtgevers van hem ook! Zijn manier van luisteren naar onze wensen en het uitvoeren ervan, hebben wij altijd als zeer positief ervaren. Wij hebben er altijd op kunnen vertrouwen dat een opdracht perfect werd uitgevoerd, waarbij de after-sales een belangrijke rol speelt. Emanuel is pas tevreden als alles werkt zoals afgesproken, vandaar dat we hopen nog vele jaren kunnen samenwerken met hem.

Prijs-kwaliteit verhouding

Emanuel is al sinds 2003 mijn vaste webmaster. In die jaren heeft hij al verschillende websites voor de reizen en voor de stichting gemaakt. Op dit moment gaan Emanuel en ik over op een nieuwe website voor DesertJoy, mijn wens is t.z.t. ook een nieuwe website voor de stichting. Ook al krijg ik nog steeds lovende reacties op mijn websites! Emanuel ervaar ik als een warm mens met een uitzonderlijke combinatie van grote artistieke creativiteit samen met een grote technische know-how. Dit is wat Emanuel zo bijzonder maakt voor mij.

Naast dit is Emanuel niet alleen een professioneel en een zeer kundig vakman, maar ook ervaar ik de samenwerking met hem als persoon altijd weer als bijzonder prettig. Hij heeft een groot inlevings-en visualiseringsvermogen voor mijn wensen, legt helder en geduldig uit, is open-minded, gedreven, oplossingsgericht, zorgvuldig, snel, eerlijk en betrouwbaar, biedt directe ondersteuning bij noodsituaties, heeft een hoge dienstverlening met een goede prijs-kwaliteit verhouding waarbij hij het persoonlijke contact ook belangrijk vindt.

Ik ben dankbaar en er trots op dat Emanuel mijn webmaster is!
Mijn websites dragen altijd precies uit wat ik wil en gaan altijd goed mee met mijn eigen groei wat weer doorwerkt in de sites van DesertJoy en St.Dalèl! Ik hoop op nog vele jaren samenwerking met hem…

heldere en open communicatie

Emanuel Nervo heeft een aantal jaren support geleverd voor onze webwinkel en onze webwinkel onderhouden. Wat ik ontzettend fijn vond aan de manier van werken van Emanuel was de heldere en open communicatie. Tijdens projecten heeft Emanuel ons altijd op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele knelpunten. Dit maakte zijn werkzaamheden voor ons als opdrachtgever zeer transparant. Ook deelde Emanuel zijn kennis en expertise met ons, waardoor ons kantoor omtrent de webwinkel op steeds meer vlakken selfsupporting werd.

Sven

Toegewijde professional

Emanuel is in zijn werk een van de meest toegewijde professionals die ik ken. In de samenwerking met Emanuel, heb ik hem ervaren als een persoon met een grote kennis en vaardigheid van moderne zakelijke oplossingen. Emanuel is een creatieve, betrokken, zorgvuldige, innovatieve en enthousiaste collega. Ik heb genoten van het werken met hem.

Bart Schaap
Cappuchino Coach

Hij reageert snel op hulpvragen

Het is prettig samenwerken met Emanuel. Hij reageert snel op hulpvragen en zijn dienstverlening is van hoge kwaliteit.

 

Theo Mosch

Warm aanbevolen

Ik ben heel tevreden over mijn onlangs vernieuwde website. Ik vind hem persoonlijk heel kunstzinnig, prettig van kleurstelling en eenvoudig, zonder te veel toeters en bellen. De illustraties bij de verschillende onderwerpen dringen zich niet op. Ook mooi dat (radio-)interviews en recensies goed te vinden zijn, met allerlei links.
De techniek met het Content Managing System WordPress kan veel.
De dienstverlening bij installatie was accuraat, zorgvuldig en behulpzaam, ook alle kleine details werden geduldig gerealiseerd.
De combinatie van artisticiteit en techniek lijkt mij uitzonderlijk.
De prijs – kwaliteit verhouding is beslist reëel in mijn ogen.
Warm aanbevolen

De juiste look and feel

Heb Emanuel leren kennen in een gezamenlijk website/webshop project waarbij hij de vormgeving voor z’n rekening nam. Emanuel slaagt erin de wensen van de klant te vertalen in de juiste look and feel. Hij is een gedreven vormgever met ideeën en aandacht voor details. Vakbekwaam en ook nog fijn in de omgang. Kan hem zeker aanbevelen!

Connie

Zeer tevreden

Emanuel heeft de website van mijn architectenbureau gemaakt. Hij is zeer deskundig en goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Ik ben zeer tevreden t.a.v. de opzet van de website, de vormgeving en zijn verdere aanpak

15 jaar webmaster

Voor zo’n 15 jaar nu is Emanuel Nervo mijn vaste webmaster. Hij heeft in die jaren verschillende websites voor mijn bedrijf gemaakt. Websites waar ik allemaal zeer tevreden over ben. Het fijne is dat Emanuel met je meedenkt, de sfeer aanvoelt die je voor je website voor ogen hebt en dit ook kan visualiseren. De communicatie verloopt altijd goed en problemen/wijzigingen worden over het algemeen snel opgelost/aangepast.

Kennis en kunde

Ik heb Emanuel leren kennen als een open minded, no nonsense genie op technisch gebied bij de bouw en ontwikkeling van onze website/webshop Total Balance. Doordat hij tevens de kennis en kunde bezit op het gebied van vormgeving brengt hij een enorme toegevoegde waarde, aangezien hij direct kan schakelen tussen vormgeving en techniek voor een juiste vertaling van vormgeving in techniek. Nog steeds doet Emanuel voor ons de verdere uitbouw en ontwikkeling van onze website/webshop en social media koppelingen. Zijn manier van werken is oplossingsgericht, snel en gestructureerd, maar tevens heeft hij een enorme creatieve input en vertaling, waarmee hij voor ons extra meerwaarde creëert. Ook als mens is hij zeer prettig in de omgang en kun je op hem vertrouwen en bouwen. Wij zijn zeer tevreden en werken graag met Emanuel samen.

Direct ondersteuning

Emanuel heeft 6+ jaar geleden mijn eerste website voor mijn yogaschool gebouwd. Ik was zeer verrast en blij na aanlevering van foto’s en tekst hoe hij destijds mijn website ingericht heeft. Door zijn afstemming, verbeeldingsvermogen en creativiteit drukte het precies uit wat ik uit wil dragen. Onlangs heeft hij een nieuwe website gebouwd. Het is een transformatie van mijn vorige website geworden, prachtig!
Daarbij krijg ik direct ondersteuning als er een hulpvraag is. Het is zeer prettig om met Emanuel samen te werken. Hij is geduldig, attent en heeft veel kennis. Hij geeft goede adviezen. Ik ben blij en het voelt vertrouwd dat hij mijn webmaster is.

Reageren is niet mogelijk